BILLIGA LUSTGAS PATRONER

Här kan du se vart du kan köpa billiga lustgas patroner just nu. I Våran granskning har vi kollat på flertalet nätbutiker, men också online butiker som säljer olika typer av lustgaspatroner. Vi har jämfört deras priser, och vad dem kan leverera för leverans alternativ om du bor i en storstad så som Stockholm. Nedan har du våra testvinnare, med lägsta pris överst och så vidare.

Billiga-lustgas-patroner
Köp-lustgaspatroner-på-LustgasAkuten

Köp lustgaspatroner på LustgasAkuten

LustgasAkuten.se kan du köpa billigast lustgaspatroner i Sverige just nu. Dem har till skillnad från andra aktörer på marknaden satsat på att sälja enorma volymer, till väldigt låga pris i jämförelse. Detta är något som vi älskar, och som gagnar framför allt oss slutkunder när vi ska köpa våra lustgas-patroner. Vi tycker det inte finns någon anledning att i dagsläget köpa utav någon annan aktör på marknaden än dem, då dem helt enkelt är helt outstanding när det kommer till priser. Men nedan har du några utav det andra alternativ du också kan köpa lustgas patroner ifrån.

Vanliga frågor om lustgas-patroner!

Nedan finner du det allra vanligaste frågorna om lustgas-patroner, och hur du skall använda dem.

Vad är en lustgas patron?

En lustgas patron är en patron gjord utav aluminium som innehåller lustgas, som ofta används till så kallade gräddsifoner. Dessa kan också användas i ballonger för att inhallera, vilket många yngre också gör för att festa till det lite.

Hur mycket innehåller en lustgaspatron?

En helt vanlig lustgaspatron brukar innehålla mellan 7,5 gram till 8 gram lustgas, lite beroende på vilket fabrikat du köper ifrån. Men detta är det vanligaste, och andra storlekar kommer troligtvis från okända fabrikat utav lustgas.

Är lustgas patronerna farliga?

Lustgas patronerna är inte farliga om dem används på rätt sätt, och om du inte sväljer dem hela. Man skall aldrig sitta och suga i sig lustgas helt själv, utan gör alltid detta med vänner du känner och litar på. Sunt förnuft kommer man långt på!

Hur många lustgas patroner brukar man köpa?

Hur många lustgas patroner man ska köpa beror ju naturligtvis vad du vill åstadkomma. Vill du bara använda i en gräddsifon, så räcker det med ett par stycken. Dem som vill ha dem för att festa till en kväll brukar köpa betydligt fler patroner då dem inte håller så länge.

Vad kostar lustgaspatronerna?

Ska du köpa lustgas billigt, så ska du helt klart köpa från en butik så som LustgasAkuten, då dem är väsentligt mycket billigare än alla andra på marknaden. Men räkna med några kronor per patron, och det blir billigare ju större paket av lustgaspatronerna du köper.

Vad gör man med tomma lustgaspatroner?

Tomma lustgaspatroner skalla återvinnas, då dem är gjorda utav aluminium. Du skalla inte under några som helst omständigheter lämna dem liggandes på backen efter dig, då dem både är svåra att bryta ned för moder jord, men också risk för att barn hittar dem.